De start van MierO

Als je ogen en oren openzet, dan weet je snel dat de wereld klaar is voor verandering.
Anneleen De Pau

“Je kan niet de hele wereld veranderen, maar wel jouw wereld.” Die gevleugelde woorden tijdens een podcast op weg naar mijn werk zijn me blijven achtervolgen. Wat ik al enkele jaren thuis deed, kon ik in mijn wereld doen. En zo het maximale halen uit datgene wat mijzelf zo boeit, milieubewust kiezen.

Duurzaamheid als rijpingsproces

Ik leef niet CO2-neutraal of plasticvrij. Nóg niet. Want verandering in gewoontes en patronen kan je niet van vandaag op morgen doen. Dat duurt jaren.
En dat is net zo voor bedrijven. Je beslist wat je belangrijk vindt, onderzoekt de mogelijkheden- partners en leveranciers- probeert en evalueert. Sommige wijzigingen zullen werken, anderen niet. Misschien is het product dat jij nodig hebt, gewoon nog niet op de markt. Maar als je ogen en oren openhoudt, dan merk je snel dat de wereld razendsnel verandert.

Samen werken

Had ik een missie, ze zou als volgt klinken: Mensen samenbrengen rond een gezamenlijk thema, hen vertrouwen en verantwoordelijkheid geven. Plannen maken, beslissingen nemen en beweging brengen in hun eigen ontwikkeling, die van hun collega’s en hun bedrijf. Het is de weg naar een fundamenteel eergevoel en trots.

Maar ik vind missies voor missionarissen, dus noem het een wens. Een wens die ik meeneem naar elke klant, om daar telkens een deeltje achter te laten.

Heb jij ook een wens voor jouw bedrijf? Contacteer me voor een vrijblijvende kennismaking.

Adres
Terwestvaart 2a - 9180 Moerbeke- Waas BTW-nr: BE0749.978.066